Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Genç Erkek Yüzme Takımımız Ankara 4.sü

Genç Erkek Yüzme Takımımız Ankara 4.sü

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü”nün 13-14 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlediği “Okullar Arası Genç Erkek Yüzme Yarışmaları İl Birinciliği” finallerinde genç erkek yüzme takımımız 4×100 karışık bayrak ve 4×100 serbest bayrak yarışları ve genel klasmanda Ankara 4.sü oldu. Öğrencilerimizi kutluyor, Türkiye grup elemelerinde başarılarının devamını diliyoruz.

Our Young Boys Swimming Team Came the Fourth in Ankara

Our Young Boys’ Swimming Team which passed the group stage of ‘Interscholastic Youth Boys Swimming Competition’ became the fourth in Ankara on January 13-14, 2020. We congratulate our students and teachers and wish them success.