Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Genç Erkek Basketbol Takımımız Ankara 3.sü

Genç Erkek Basketbol Takımımız Ankara 3.sü

“Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü”nün 14 Ocak 2020 tarihinde düzenlediği “Okullar Arası Genç Erkek Basketbol İl Birinciliği Final Maçı”nın ardından okul takımımız Ankara 3.sü oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, Türkiye grup elemelerinde başarılar diliyoruz.

Our Young Boys Basketball Team Came the Third in Ankara

Young Boys Basketball Team came the third in Ankara at the finals of the ‘Young Boys Interscholastic Basketball Tournament’ which was organized by the Ankara Provincial Directorate of Youth and Sports on January 14th, 2020. We congratulate our students and teachers and wish them success.

2020-03-10T14:54:26+03:00 14 Ocak 2020|ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|