/, TÜM HABERLER/“Fa Usta’nın Kemanları” Oyununu Çevrim İçi Sahneledik

“Fa Usta’nın Kemanları” Oyununu Çevrim İçi Sahneledik

İlköğretim Kurumları 5. sınıflar tiyatro topluluğumuz, yaratıcı drama ve tiyatro öğretmenlerimiz rehberliğinde, çocuk edebiyatının en önemli eserlerinden olan Fatih Erdoğan’ın yazdığı “Fa Usta’nın Kemanları” isimli eserini 21 Mayıs 2020 tarihinde çevrim içi olarak tiyatro sahnesine taşıdılar.

Öğrencilerimiz, cinsiyet ayrımcılığına, çalışmak ve başarmak kavramlarına, hayallerimizin peşinden koşmaya, dürüstlüğe ayna tutan duygusal bir metinden tiyatro oyununa dönüştürülen eseri, tiyatral becerileriyle sahneye yansıttılar.

Çok disiplinli bir bakış açısıyla süreç içerisinde çevrim içi ortamlarda provaları yapılan, dijital sahne, dijital öyküleme ve çevrim içi çalışmaya uygun dramaturgi ile renklendirilen çalışmalarda, öğrencilerimiz kamera önü oyunculuk eğitimi alarak, eşsiz bir deneyim yaşadılar.

2020-05-21T19:50:41+03:00 21 Mayıs 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin