Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/“Dünya Çocuk Hakları Günü”nü Etkinliklerle Kutladık

“Dünya Çocuk Hakları Günü”nü Etkinliklerle Kutladık

20 Kasım “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında 7. Sınıflar Junior Model United Nations (JMUN) kulübü öğrencilerimiz ile çevrim içi İngilizce derslerimizde çocuk haklarının önemine dikkat çeken etkinlikler gerçekleştirdik.

Çocuk haklarının farkında olmak ve gerekliliğini vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde öğrencilerimiz; çocuk haklarının neler olduğu, önemini ve “Dünya Çocuk Hakları Günü”nün neden kutlanması gerektiği konularında İngilizce konuşma etkinlikleri yaptılar.

Bugünün her çocuk için daha iyi bir gelecek umudu taşıdığına inanan, araştırmalar yaparak çocukların tüm dünyada karşılaştıkları zorlukları belirleyen öğrencilerimiz; bu zorlukların üstesinden gelinmesinin gerekliliğini etkin yabancı dil becerileriyle vurguladılar.

2020-11-20T12:18:48+03:00 20 Kasım 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|