Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun Öğrencilerimizle Buluştu

Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun Öğrencilerimizle Buluştu

Kariyer Platformu Etkinlik Günleri kapsamında 2 Aralık 2019 Pazartesi günü Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun’u konuk ettik.

Can Çoğun, akademik kariyerinden bahsederek başladığı sunumunda 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize “akademisyenlik” le ilgili bilgiler aktardı. Akademisyen olabilmek için izlenmesi gereken basamaklar, çalışma koşulları, sosyal statü gibi ayrıntıların yanı sıra iyi düzeyde yabancı dil bilmenin ve iş yaşamında iletişimin önemi ile kendini yazı diliyle ifade edebilme becerisi konularını da paylaştıktan sonra öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Programın sonunda kariyer platformu etkinlik günlerinde sunum yapan 11.sınıf öğrencilerinin katılım belgelerini veren Prof. Dr. Can Çoğun’a söyleşisi ile öğrencilerimize yaptığı değerli katkılar için teşekkür ederiz.

Çankaya University Rector Prof. Dr. Can Çoğun Visited Our School

We hosted Çankaya University Rector Prof. Dr. Can Çoğun on Monday, December 2, 2019 within the scope of Career Platform Event Days.

He started the presentation by talking about his academic career and followed it up with information about “academics”. Present at the programme were our 11th and 12th grade students.