CAMBRIDGE ÖDÜL TÖRENİMİZ

Arı Okulları olarak her yıl artan başarılarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl düzenlenen uluslararası Cambridge ESOL sınavlarına öğrencilerimizin katılımı ve aynı orandaki başarı artışımız bizleri gururlandırıyor.

2013 yılı bahar döneminde, Cambridge ESOL  Movers ve Flyers sınavlarına okulumuzdan 182 öğrenci katıldı. 20 Aralık 2013 tarihinde düzenlediğimiz “Cambridge Ödül Töreni”nde öğrencilerimiz sertifikalarını alarak başarılarını belgeledi.

4. sınıf öğrencilerimiz törene İngilizce şarkı performanslarıyla katılırken aynı zamanda bu yıl girecekleri Cambridge (ESOL) Movers sınavıyla ilgili bilgi ve deneyim sahibi oldular. İngilizce Dil Öğretim Programımız ve okul sonrası çalışmalarımız ile destekleyerek yüreklendirdiğimiz öğrencilerimiz, 4. sınıftan itibaren girdikleri Uluslararası Cambridge ESOL Sınavlarında edindikleri dil becerilerini başarıyla belgelemeye hak kazandılar.

Hedeflediğimiz doğrultuda, dört ana beceri (okuma, yazma, dinleme, konuşma) başta olmak üzere, öğrencilerimizin özellikle iletişim yönü kuvvetli ve kendine güvenen bireyler olarak bu sürece dâhil olmaları bizleri çok mutlu etti. Bizler de Arı Okulları olarak, İngilizce öğretimindeki başarımızı uluslararası bir platforma taşıyıp bu alandaki deneyimlerimizi öğrencilerimizle paylaşmaktan ve onların başarılarını görmekten gurur duyuyoruz.

1

2

3 4

5

2013-12-20T14:27:34+03:00 20 Aralık 2013|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|