Çalışanlarımız Hizmet Onur Plaketlerini Aldılar

Okulumuzda 10 ve 20.  hizmet yılını dolduran çalışanlarımız için Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman ile yöneticilerimizin katıldığı plaket törenini, 8 Eylül 2020 tarihinde düzenledik.

Hijyen ve sağlık önlemlerine uygun olarak gerçekleştirilen törende okulumuza uzun yıllar hizmet eden çalışanlarımız hem onur plaketlerini almanın gururunu yaşadılar hem de yöneticilerimiz ile fotoğraf çektirdiler.

Törende konuşan ve kurumumuza verdikleri hizmetler için çalışanlarımıza teşekkür ederek sözlerine başlayan Dr. Seva Demiröz, “Tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecine rağmen siz değerli çalışanlarımızla başarılarla dolu bir yılı geride bıraktık. Bu dinamik süreci bir değişim ve gelişim süreci olarak değerlendirmeyi sürdüreceğiz. Arı ailesinin bireyleri olarak daha çok çalışacağız ve bu zorlu süreci fırsata çevirerek 2020-2021 eğitim-öğretim yılında da yepyeni başarılara ulaşacağız.” dedi.