Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/“BEElingual Project” Öğrenci Uygulamalarıyla Doğaya Destek Veriyor

“BEElingual Project” Öğrenci Uygulamalarıyla Doğaya Destek Veriyor

8. sınıf öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen “Beelingual Project” adlı interaktif sunumlar ve atölye çalışması yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla 28 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Sunumda, projenin 2019-2020 Akademik Yılında okulumuzda uygulanan öğrenci odaklı eğitim uygulamaları için bir çatı oluşturduğu paylaşıldı. Projenin farklı sınıf düzeylerinde yürütülen “Yemek Sevenler” (4.sınıf), “Skype Röportajları” (4-8. sınıflar) ve “Beethoven Nature Rap” (8. sınıf) uygulamaları ile ilgili de bilgi verildi.

Öğrencilerin ilgi alanları ve kültürel birikimlerinin teknoloji ve sosyal medyadaki gelişmelerden etkilendiğinin altı çizilen sunumda; eğitimde kalıcılığın, öğrencilere okulda aktarılan bilgilerin dünyada var olan konu ve sorunlara değinilmesi ile mümkün olduğu vurgulandı.

Proje ortağı okulların öğrencileri süreçte, yerel çevre sorunları ile ilgili araştırmalar yaptı. Farklı bakış açılarını da oluşturdukları “padlet” aracılığı ile paylaştılar. Proje devam eden aşamaları ile öğretim yılı sonuna kadar sürecek.

BEElingual Project Supports Nature with Student Projects and Studies

The informative BEElingual Project meeting was held by 8th grade teachers with the participation of our administrators and teachers on November 28, 2019.

2020-02-04T13:26:40+03:00 28 Kasım 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|