“Bee Talks” 2020

Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimizin katılımıyla 13-14 Ocak 2020 tarihlerinde “Bee Talks” etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlikte görev alan öğrencilerimiz Disney Effect, Tanrı Parçacığı, İnanmanın Başarıya Etkisi, Yazarlık ve Karadelikler gibi farklı konularda İspanyolca, İngilizce ve Türkçe konuşmalar yaptılar.

Konuşmacı öğrenciler, vermek istedikleri mesajı belirlenen bir süre içinde dinleyicilere sundular. “Paylaşmaya Değer Fikirler” ilkesinden hareketle sahne alan konuşmacıların amacı, farklı disiplin ve kültürden insanların sahip oldukları bilgiyi paylaşmaları için ortak zeminde buluşmalarıydı.

Etkinlikte görev alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

“Bee Talks” 2020

We held our “Bee Talks” event on 13th and 14th January 2020 with the participation of our high school students. Our students who took part in the event gave speeches in Spanish, English and Turkish on different topics such as Disney Effect, God Particle, Effect of Belief on Success, Writing and Black Holes.