Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/Atık Suların Yol Açtığı Kirlenme Nedenlerinin Oransal Dağılımını Grafikle Gösterdik

Eko-Okullar programı kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle matematik derslerimizde atık suların yol açtığı kirlenmelerin nedenlerinin yüzde olarak oransal dağılımını hesapladığımız bir etkinliği, 11-13 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin çevre konusunda bilgi edinmelerini ve onlara çevre bilinci kazandırarak çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermeyi amaçladığımız etkinlikte; “2019 -Türkiye Çevre Sorunları ve Öncelikleri Değerlendirme Raporu”na göre il merkezlerinde ve ilçelerde atık suların yol açtığı kirlenmelerin nedenlerinin yüzde olarak oransal dağılımını sütun grafiğinde gösterdik.

Öğrencilerimiz, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları sütun grafiğine göre, ortaya çıkan sonuçları yorumladılar ve sınıf ortamında tartıştılar.

2021-01-13T13:50:40+03:00 13 Ocak 2021|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|