/, YAZ OKULU/ARI YAZ OKULUNDA DUVAR BOYAMA ETKİNLİĞİ

ARI YAZ OKULUNDA DUVAR BOYAMA ETKİNLİĞİ

Ankara da yaz okulu denildiğinde ilk akla gelen okul olan Arı Yaz Okulu, 20’nin üzerinde etkinliği ile 19 yıldır yaz okulları kapsamında, 7-13 yaş arası tüm öğrencilere hizmet veriyor. Yüzme, futbol, basketbol, tenis, binicilik, bisiklet eğitimi, okçuluk gibi sportif etkinliklerin yanı sıra drama, müzik, şarkılarla İngilizce, gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerin de yer aldığı Arı Yaz Okulunda öğrenciler, eğlenirken öğrenmenin ayrıcalığını yaşamaya devam ediyor.

Arı Yaz Okulunda ki birbirinden keyifli etkinliklerin arasında yer alan yaratıcı sanatlar dersinde ise bu hafta duvar boyama etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenleri eşliğinde öğrenciler kendileri için hazırlanmış 2mx15m boyutlarındaki duvar üzerinde akrilik boya çalışması yaparak eğlenceli vakit geçirdiler. Bu etkinlik sayesinde bir yandan öğrencilerin el becerileri gelişirken bir yandan da öğrenciler hayal güçlerini sınırsız bir biçimde kullanarak, rengarenk bir çalışmaya hep beraber imza atmanın heyecanını birlikte yaşadılar.

2017-09-10T03:27:01+03:00 4 Temmuz 2014|TÜM HABERLER, YAZ OKULU|
WordPress Image Lightbox Plugin