Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/Arı Okulları, 2023 Eğitim Vizyonu ile ‘Birlikte Bir Yıl’ Toplantısında

Arı Okulları, 2023 Eğitim Vizyonu ile ‘Birlikte Bir Yıl’ Toplantısında

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 2023 Eğitim Vizyonu’na ilişkin sunum yaptığı 2023 Eğitim Vizyonu ile ‘Birlikte Bir Yıl’ toplantısına Kurucumuz Sıtkı Alp, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman ile katıldık.

Arı Schools were at the ‘One Year Together’ with 2023 Education Vision Meeting

We participated in the One Year Together Meeting,in which our Minister of Education Ziya Selçuk made a presentation about Education Vision 2023,with our Founder Sıtkı Alp, Assistant General Managers Dr. Seva Demiröz and Seda Tarman.