/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/Arı Ailesi Olarak “Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşması”nda Bir Araya Geldik

Arı Ailesi Olarak “Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşması”nda Bir Araya Geldik

2019-2020 eğitim-öğretim yılı “Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşması”nı tüm Arı ailesinin katılımıyla 27 Ağustos 2019 tarihinde Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdik.

Buluşma, İstiklal Marşı ve ardından okunan Arı Marşı ile başladı. Türkçe Öğretmenimiz Dilek Çorsuz yaptığı açılış konuşmasında okulumuzun eğitimcilikteki önemine ve bütüncül gelişimi önemseyen bakış açısıyla elde ettiği güçlü konumuna değindi ve sözü Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz’ün tüm Arı ailesine yönelik yaptığı konuşmaya bıraktı. Arı Okullarının eğitim-öğretimde köklü, güvenilir ve kalitesi ile öne çıkan bir marka olduğunu belirten ve bu güçlü markayı daha ilerilere taşıyacak olan ekibin sorumluluğunun çok büyük olduğunun altını çizen Demiröz, “Başarılı bir eğitim kurumu olarak sorumluluğumuz, öğrencilerimize dersleri öğretip karne vermenin, sınavlara etkin bir biçimde hazırlamanın çok ötesindedir. Bizler, düzgün kişiliği, duruşu, doğru alışkanlıkları, tercihleri, becerileri, tutum ve davranışları ile ‘bütün yönleriyle iyi ve doğru gelişmiş bireyler’ yetiştirmek için buradayız. Arı Okullarının, akademik, idari tüm çalışanları kurumun bir temsilcisi olarak, simgemizle bütünleşen kültürümüzün, değerlerimizin de bir rol modelidir.” dedi.

Arı Okullarında 10, 20 ve 30. hizmet yılını dolduran çalışanlarımıza Kurucumuz Sıtkı Alp, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman plaketlerini takdim etti. Müzik dinletisinin yer aldığı etkinlik, 36. eğitim-öğretim yılımıza başlamanın gururunu ve heyecanını doyasıya yaşadık.

We Came Together in the “Welcome to the New Teaching Year” Meeting

“Welcome to the New Teaching Year” Meeting was held on 27th August, 2019 with the participation of all the teachers and employees at Arı Sports facilities.

WordPress Image Lightbox Plugin