Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/Ankara’nın Başkent Oluşunu Kutladık

Ankara’nın Başkent Oluşunu Kutladık

“İlköğretim Kurumları” öğrencilerimiz ile 13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu’nun 97. yıl dönümünü çevrim içi derslerde düzenlediğimiz etkinliklerle kutladık.

Derslerde günün anlam ve önemini, Ankara’nın yeni Türkiye’nin başkenti olarak seçilmesinin nedenlerini bir kez daha kavrayan öğrencilerimiz, bilgilendirici video ve görsellerle de başkentin egemenlik ve bağımsızlık için ne kadar önemli bir merkez olduğu konusunda bilgi edindiler. Ayrıca öğrencilerimiz, büyük bir coşkuyla “Ankara’nın Taşına Bak” marşını seslendirdiler.

Milletimizin bağımsızlığa ve özgürlüğe adım atışının kenti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarından itibaren çağdaş kentleşmenin öncüsü olan başkentimiz Ankara için bu tarihi kararı veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

2020-10-13T17:24:55+03:00 13 Ekim 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|