/, TÜM HABERLER/AFAD Yetkililerinden “Deprem” İle İlgili Bilgi Edindik

AFAD Yetkililerinden “Deprem” İle İlgili Bilgi Edindik

AFAD yetkililerinden oluşan 17 kişilik afet eğitim ekibini, İlköğretim Kurumları öğrencilerimize “deprem” konulu bir eğitim vermek üzere 30 Ekim 2019 tarihinde okulumuzda konuk ettik.

Öğrencilerimiz, yaş düzeylerine uygun sunumlarla, oyun ve şarkılarla deprem öncesi alınabilecek önlemler, deprem sırasında yapılması gerekenler ve deprem sonrasında güvenli bir ortamın nasıl sağlanabileceği konusunda bilgi edindiler. Bilgilendirme eğitimi süresince merak ettikleri sorulara yanıt bulan öğrencilerimiz eğitimin ardından tahliye tatbikatını deneyimleyerek okulu güvenli biçimde boşalttılar.

Eğitim ve tatbikat süreci sonunda, AFAD yetkileri, teşekkür belgelerini İlköğretim Kurumları Müdürümüz Nermin Güney’den aldılar.

Öğrencilerimizi deprem gibi yaşamsal önemi bulunan bir konuda ayrıntılı olarak bilgilendiren ve deneyimlerini paylaşan AFAD yetkililerine katılımları, bilgi paylaşımları ve önerileri için teşekkür ederiz.

2019-11-02T13:07:47+03:00 30 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin