Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/4-B Sınıfı Çevrim İçi Kaynak Veli Ziyareti

4-B Sınıfı Çevrim İçi Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Ayşe Duru Çetin’in velisi Üç Boyutlu Modelleme Uzmanı  Savaş Çetin, “AKAP” projemiz kapsamında 12 Ocak 2021 tarihinde yapılan çevrim içi derste 4-B sınıfımızla bir araya geldi. Velimiz, öncelikle mesleğini tanıtarak görsel efektlerin ve üç boyutlu modellemenin yapımı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Çizgi filmlerin ve oyunların yapımıyla ilgili de bilgi veren velimiz kendi tasarladığı bir animasyonu da izletti. Etkileşimli olarak sürdürülen söyleşide öğrencilerimiz, merak ettikleri sorulara yanıt buldular. Bizlere zaman ayıran ve öğrencilerimizi bilgilendiren değerli velimize teşekkür ediyoruz.

2021-01-14T09:25:04+03:00 12 Ocak 2021|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|