/, TÜM HABERLER/4-A Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

4-A Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Alin Öğütçü’nün velisi Maden Mühendisi Çiğdem Öğütçü’yü 14 Ekim 2019 tarihinde 4-A sınıfımızda konuk ettik. Velimiz öncelikle mesleğini tanıttı ve maden mühendisi olmak için gereken eğitim sürecini öğrencilerimizle paylaştı. Hazırladığı kapsamlı sunumunda madenlerin bulunma ve çıkarılma biçimini öğrencilerimize ayrıntılı olarak anlatan velimiz ülkemizde çıkarılan maden çeşitlerini örneklerle açıkladı. Sunumunda iş güvenliğinin önemine de dikkat çeken velimiz bir maden mühendisinin çalışırken giydiği kıyafetleri öğrencilerimize gösterdi. Velimiz öğrencilerimizin konuyla ilgili sorularını da yanıtladı. Değerli zamanını bizlere ayıran ve öğrencilerimizle bilgilerini paylaşan velimize teşekkür ediyoruz.

2019-10-15T14:26:24+03:00 14 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin