Öğrencimiz Defne Pınar’ın in velisi Gıda Mühendisi Bengi Pınar’ı 15 Ocak 2020 tarihinde 3-F sınıfımızda konuk ettik. Velimiz, mesleğini tanıtarak “Beslenme Tercihleri ve Gıda Etiketi Okuma” konusunda hazırladığı sunumuyla öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ürünün market raflarında yer alıncaya kadar geçirdiği aşamalar ve beslenme tercihlerimizi yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiği konularında açıklamalar yaptı. Ayrıca ürün etiketlerinin okumasının önemi üzerinde durdu. Etiketlerin üzerindeki sembollerin anlamına, dikkat edilmesi gereken ürün içeriklerine, son kullanma tarihinin önemine ve tüketici olarak haklarımızın neler olduğuna değindi. Öğrencilerimizin konuyla ilgili sorularını da yanıtladı. Değerli velimize, zamanını bizlere ayırdığı ve öğrencilerimizle bilgilerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
A Visit to 3-F
Our school hosted the food engineer, Bengi Pınar on January 15th, 2020.