/, TÜM HABERLER/3-F Sınıfı Kaynak Kişi Ziyareti

3-F Sınıfı Kaynak Kişi Ziyareti

Öğrencimiz Defne Yüzer’in velisi Fizik Tedavi Uzmanı Güldal Yüzer, “Kaynak Kişi” projemiz kapsamında 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan çevrim içi bir derste 3-F sınıfımızla bir araya geldi. Velimiz, mesleğini tanıtarak ‘’Dik durma ve doğru oturma pozisyonları’’ konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Eğik duruş, düzgün ve yanlış oturma pozisyonlarını karşılaştırmalı olarak örneklerle açıkladı. Dik durulmadığı, düzgün oturulmadığında, kemiklerde bozukluk, kasların olumsuz gelişimi, hareket kısıtlılığı ve sonucunda yaşam kalitesinde azalma olacağı belirtti. Öğrencilerin, dersler dışında bilişim teknolojileri kullanımında bu duruma dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. Etkileşimli olarak sürdürülen söyleşide öğrencilerimiz merak ettikleri sorulara yanıt buldular. Bizlere zaman ayıran ve öğrencilerimizin bilgilendiren değerli velimize teşekkür ediyoruz.

2020-05-23T13:26:32+03:00 21 Mayıs 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin