/, TÜM HABERLER/3-D Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

3-D Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Deniz Dağdeviren’in velisi Hava Trafik Kontrolörü Duygu Dağdeviren’i 23 Ekim 2019 tarihinde 3-D sınıfımızda konuk ettik. Velimiz öncelikle mesleği ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ardından uçaklarla ilgili merak edilen soruların yanıtlarını öğrencilerimizle paylaştı. “Uçaklar havada istedikleri gibi uçabilirler mi?”, “Uçaklar kuralsız uçarsa sizce ne gibi sorunlar yaşanabilir?”, “Kulenin yüksekte olmasının sebebi ne olabilir?” gibi öğrencilerimizin ilgisini çekecek başlıklarla velimiz etkileyici bir sunum yaptı. Ayrıca yanında getirdiği telsiz ve kulaklığı öğrencilerimize tanıtarak keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. Değerli zamanını bizlere ayıran ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan velimize teşekkür ediyoruz.

2019-10-24T10:50:45+03:00 23 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin