Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/3-C Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

3-C Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Elif Ünal’ın velisi Endüstri mühendisi  Ebru Ünal’ı 12 Şubat 2020 tarihinde 3-C sınıfımızda konuk ettik. Velimiz öncelikle endüstri mühendisliği mesleğini öğrencilerimize anlattı. Enerji Verimliliği üzerine etkinliğini sürdüren bir şirketin yöneticisi olan velimiz “Neden enerjiyi verimli kullanmalıyız?”, “Elektrik nasıl üretilir?”, “Enerji kaynakları tükenirse ne olur?”, “Çocuklar neler yapabilir?” konuları ile ilgili etkili bir sunum gerçekleştirdi. Kendisine yöneltilen konuyla ilgili soruları da yanıtlayan değerli velimize, zamanını bizlere ayırdığı ve öğrencilerimizle bilgilerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

A Visit to 3-C

Our school hosted industrial engineer, Ebru Ünal on February 12, 2020.

2020-03-12T15:13:03+03:00 12 Şubat 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|