/, TÜM HABERLER/3-A Sınıfı Kaynak Kişi Ziyareti

3-A Sınıfı Kaynak Kişi Ziyareti

Öğrencimiz Ceylin Ünal’ın velisi Endüstri Mühendisi Güniz Ünal, “Kaynak Kişi” projemiz kapsamında 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılan çevrim içi bir derste 3-A sınıfımızla bir araya geldi. Velimiz endüstri mühendisliği ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.  Endüstri mühendisinin üretim ya da hizmet sektörlerinde; kaliteli ürünü, düşük maliyetle, zamanında müşteriye ulaştırmayı amaçladığını örnekler vererek açıkladı. Buluşmada ayrıca çizgisiz beyaz kağıt, makas, yapıştırıcı ve boya kalemleri ile kedi maskesi yaptırdı. Etkileşimli olarak sürdürülen söyleşide öğrencilerimiz merak ettikleri sorulara da yanıt buldular. Bizlere zaman ayıran, öğrencilerimizi bilgilendiren ve güzel zaman geçirmelerini sağlayan değerli velimize teşekkür ediyoruz.

2020-05-23T13:23:54+03:00 22 Mayıs 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin