/, TÜM HABERLER/“21. Bilim Şenliği” Başlıyor

“21. Bilim Şenliği” Başlıyor

Öğrencilerimizin araştırma yapma becerileri kazanmaları, yeni bilgiler keşfetmeleri, bilgi ve becerilerini yaşama aktarmaları, karşılaşabilecekleri farklı problemlere bilimsel yollarla çözüm üretebilmeleri ve farklı öğrenme ortamları deneyimlemeleri amacıyla bu yıl 21.sini gerçekleştireceğimiz bilim şenliğimiz için çalışmalarımıza başladık.

6 ve 7.sınıf öğrencilerimizle yürüteceğimiz projeye yönelik ilk adımı 2-3 Ekim 2019 tarihlerinde öğrencilerimizi bilgilendirerek attık. Toplantıda süreç ile ilgili temel bilgiler edinen öğrencilerimiz edindikleri bilgilerle çalışacakları projeleri zihinlerinde tasarlamaya başladılar.

Rehber öğretmenleri öncülüğünde proje sürecini yürütecek olan öğrencilerimiz ortaya çıkardıkları ürünlerin sunumlarını 11 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz “21. Bilim Şenliği”nde farklı üniversitelerden bilim insanları başta olmak üzere katılımcıların beğenisine sunacak.

21st Science Festival Begins

We started our 21st year of festival for our students to gain research skills, discover new information, transfer their knowledge and skills to life, produce solutions to different problems that they may encounter, and experience different learning environments.

We took the first step towards the project with our 6th and 7th grade students by informing our students on October 2nd-3th, 2019. At the meeting, the students who gained basic information about the process started to design the projects in their minds with the information they gained.

Our students present their projects to the participants on 11th January 2020 in the 21st Science Festival.

2019-11-01T16:11:30+03:00 3 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin