Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/2. Sınıf Öğrencilerimiz Okul Doktorumuz ve Hemşiremiz ile Çevrim İçi Derste Buluştu

2. sınıf öğrencilerimize yönelik “Sağlığımız İçin Çalışanlar” konulu hayat bilgisi dersi kapsamında Okul Doktorumuz B. Tolga Ünsal ve Okul Hemşiremiz Şenay Demirel ile 19 Şubat 2021 tarihinde çevrim içi söyleşide bir araya geldik.

Buluşmada mesleklerini ayrıntılı olarak öğrencilerimize anlatan ve “Sağlığımız İçin Temizlik Şart” başlığı çerçevesinde paylaşımlarda bulunan Ünsal ve Demirel, hastalıklardan korunma yolları ile ilgili de öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Bu bilgi dolu etkinlik ile öğrencilerimiz, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde fedakârca görevini sürdüren tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür etme olanağı buldular.

2021-02-19T16:49:40+03:00 19 Şubat 2021|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|