/, TÜM HABERLER/2. Sınıf Öğrencilerimiz ile Başöğretmenimizin Huzuruna Çıktık

2. Sınıf Öğrencilerimiz ile Başöğretmenimizin Huzuruna Çıktık

2.sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz “İyi ki Doğdun Atatürk’üm” adlı bilim eğitimi projemiz kapsamında Atamıza olan sevgi ve bağlılığımızı göstermek amacıyla 25 Ekim 2019 tarihinde Anıtkabir’i ziyaret ettik.

Anıtkabir görevlileri rehberliğinde aslanlı yoldan yürüyerek geldiğimiz tören meydanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Atamızı ziyaret eden binlerce kişi arasında yerimizi aldık. Atamızın mozolesine karanfiller sunarak sürdürdüğümüz ziyarette Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesini de gezme olanağı bulduk. Müzede tarihi bir yolculuğa çıktığımız öğrencilerimiz ile müze görevlileri eşliğinde o günleri adeta yeniden yaşadık. Ziyarette, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve içtenlikte andığımız öğrencilerimiz ile bilim eğitimi proje sunumlarımız için de bilgi topladık.

2019-10-31T12:29:41+03:00 25 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin