Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutladık, Şehitlerimizi Andık

15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutladık, Şehitlerimizi Andık

İlköğretim kurumları öğrencilerimiz ile “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında hem demokrasi zaferi kutlaması hem de şehitlerimizi anma etkinliklerimizi 06-10 Eylül 2020 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Etkinliklerde, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ile ilgili öğrencilerimizi ayrıntılı olarak bilgilendirirken demokrasi zaferi ile ilgili farkındalıklarını da artırdık.

Derslerde “millî birlik ve beraberlik, şehitlik, milli irade, yurt savunması, vatan sevgisi, demokrasi, yurt bilinci” konularını içeren şiirler, görseller paylaşıldı ve metinler işlendi.

Binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük bir özveriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatıp sonsuza kadar korumanın, gelecek kuşaklara en iyi biçimde aktarmanın öncelikli görevimiz olduğu bilinci ile demokrasi şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anarken gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

2020-09-17T17:55:16+03:00 10 Eylül 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|