/, TÜM HABERLER/“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”

“15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü”nü anımsamak ve vatan sevgisinin yüceliğini zihinlerimizde yine yeniden yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz törenimizi, yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirdik.

Törene saygı duruşu ve ardından okuduğumuz İstiklal Marşı ile başladık. Öncelikle ilköğretim haftasının anlam ve önemini yansıtan çalışmalarını paylaşan öğrencilerimiz “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü” kapsamında da demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi ve yurt bilincini yazdıkları özgün metinler ve şiirlerle anlattılar.

Aziz şehitlerimizin anıldığı, milli birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı duygu ve coşku dolu törende öğrencilerimiz “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü” coşkusunu doyasıya yaşadılar. Vatan sevgisini yüreğinde taşıyan ve bu uğurda canını feda eden aziz şehitlerimizi bizlerde minnetle anıyoruz.

We celebrated the 15th July Democracy and National Unity Day

We organized an enthusiastic ceremony with our primary school students within the scope of   15th July Democracy and National Unity Day celebrations on September 10th, 2019.

2019-10-05T10:40:22+03:00 10 Eylül 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin