11. Sınıf velilerimize yönelik olarak lise son sınıfta sınava hazırlık sürecine bağlı olarak yaşanabilecek durumlar ve öğrencilerimiz için destekleyici tutumlar hakkında rehberlik etmek amacıyla düzenlediğimiz “12. Sınıf Velisi Olmak” konulu çevrim içi veli paylaşım toplantımızı, PDRM Akademik Danışmanımız ve Çankaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Öner ve lise rehber öğretmenlerimiz eşliğinde; yönetici, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla 18 Nisan 2021 Pazar günü gerçekleştirdik.
Prof. Dr. Uğur Öner, rehber öğretmenimizin soruları ışığında sınava hazırlık sürecinde ve meslek seçiminde olumlu olumsuz anne baba tutumları, aile yapıları, öğrencilerin benlik ve kimlik gelişimi, etkili iletişim kurma, meslek seçim süreci ve süreci oluşturan kavramlar hakkında etkili örneklerle velilerimizi bilgilendirdi. Ardından rehber öğretmenimiz okulumuzda yürütülen rehberlik merkezi çalışmaları hakkında bilgi verdi.
We were together with our parents in the online seminar titled “Being a 12th Grade Parent”
We organized an online seminar titled “Being a 12th grade parent” on Sunday, April 18, 2021 with the participation of our parents whose children will be starting their 12th grade in the coming academic year.