/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/12. Sınıf Öğrencilerimize Meslek Paneli Düzenledik

12. Sınıf Öğrencilerimize Meslek Paneli Düzenledik

Kariyer Platformu Etkinlik Günlerinde 12.sınıf öğrencilerimizi meslekler hakkında ayrıntılı bilgilendirmek ve onlara meslek tercihlerinde rehberlik edebilmek için farklı mesleklerden mezunlarımızı okulumuza davet ediyoruz.

Bu amaçla 6 Aralık 2019 Cuma günü, 2007 mezunumuz Elektrik Elektronik Mühendisi Cem Erkan Kılınç, 2010 mezunlarımız Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Tuğba Menteşe Babayiğit ve Doktor Bektaş Can Balkız düzenlediğimiz panele katıldılar. Mezunlarımız mesleklerine dair çalışma alanları, eğitim süreçleri, 12.sınıfa ait deneyimleri ve sınav sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Etkinlik sonunda öğrencilerimizin sordukları soruları da yanıtlayan mezunlarımıza teşekkür ederiz.

WordPress Image Lightbox Plugin