Ana Sayfa/ARI ANADOLU LİSESİ, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/12. Sınıf Öğrencilerimiz ile “Sınava Doğru Bilgilendirme Toplantısı”nda Bir Araya Geldik

Önümüzdeki hafta Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılacak 12.sınıf öğrencilerimizle Akademik İzleme Birimi Sorumlumuzun moderatörlüğünde 19 Haziran 2020 tarihinde “Sınava Doğru Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdik.

Toplantıda öğrencilerimizle, son haftada katılabilecekleri deneme sınavları, sınav sonrasında yapılacak soru çözüm uygulamaları hakkında bilgi paylaşıldı. Ayrıca öğrencilerimize sınav öncesinde ve sınav sırasında karşılaşabilecekleri önemli konular hatırlatıldı.