Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/1. Sınıf Öğrencilerimiz ile Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Yüz Yüze Derslerinde Buluştuk

1. sınıf öğrencilerimiz ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk yüz yüze derslerine TSE standartlarında temizlik ve hijyen kurallarının tam olarak uygulandığı ve “OKULUM TEMİZ” belgesine sahip olan okulumuzda 21 Eylül 2020 tarihinde güven, mutluluk ve heyecanla başladık.

Öğretmen ve arkadaşları ile ilk kez yüz yüze ders yapmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz, teneffüs aralarını öğretmenleri rehberliğinde okul bahçesinde temassız oyunlar oynayarak geçirdiler.

İlkokul yaşamlarında sınıf ortamındaki ilk derslerini tamamlayan öğrencilerimiz, yüz yüze gerçekleştirilen derslerin ardından velilerimiz eşliğinde okulumuzdan ayrıldılar. Öğle arasının ardından da hibrit eğitim modeline uygun olarak derslerine uzaktan eğitimle devam ettiler.

2020-09-21T16:51:39+03:00 21 Eylül 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|