/, TÜM HABERLER/1-G Sınıf Kaynak Veli Ziyareti

1-G Sınıf Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Hakan Şengel’in velileri Anestezi Doktoru Gülay Şengel ve Elektrik Elektronik Mühendisi Bora Şengel’i 10 Ocak 2020 tarihinde 1-G sınıfımızda konuk ettik. Velilerimiz öncelikle meslekleri ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ardından edindikleri hobileri öğrencilerimizle paylaştılar. Farklı müzik enstrümanları çalan ve bu gibi meslek dışı uğraşların farklı bakış açıları kazandırdığını ifade eden velilerimiz, öğrencilerimiz ile Barış Manço şarkılarına eşlik ederek eğlenceli zaman geçirdiler. Farklı ilgi alanları edinebilecekleri konusunda öğrencilerimize farkındalık kazandırdılar. Değerli zamanını bizlere ayıran ve öğrencilerimizle bilgilerini paylaşan velilerimize teşekkür ediyoruz.

2020-01-15T16:13:13+03:00 10 Ocak 2020|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin