Ana Sayfa/ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER/1-E Sınıfı Çevrim İçi Kaynak Veli Ziyareti

1-E Sınıfı Çevrim İçi Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Doğa Demir’in  velisi Gazeteci Esra Yazdıç Demir, “Kaynak Veli” projemiz kapsamında 31 Mart 2021 tarihinde yapılan çevrim içi derste 1-E sınıfımızla bir araya geldi. “Kütüphane Haftası”nda öğrencilerimiz ile bir araya gelen velimiz, gazetecilik mesleği ile ilgili bilgiler vererek öğrencilerimizle etkileşimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Ardından kitap okumanın önemini öğrencilerimizle paylaşan velimiz, öğrencilerimize kâğıttan kütüphane origamisi yaptırdığı bir etkinlikle de bu güzel buluşmayı renklendirdi. Bizlere zaman ayıran ve öğrencilerimizi bilgilendiren değerli velimize teşekkür ediyoruz.

2021-04-05T12:57:22+03:00 31 Mart 2021|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|