STEAM LABORATUVARINDA KUŞ EVLERİ YAPTIK

11 Aralık 2019

İlköğretim hazırlık grubu öğrencilerimizin hazırladıkları “ağaç” konulu bilim eğitimi projesi kapsamında, etkin öğrenmelerini desteklemek amacıyla STEAMmaker laboratuvarımızdan kuş evleri yaparak yararlandık.

Öğrencilerimiz bilim eğitimi programımızın bu basamağında düşündüklerini hayata geçirebilecekleri bir ortamla buluşmanın mutluğunu yaşadılar. Öğrencilerimizin içinde bulundukları yaş ve gelişimsel özelliklerini dikkate aldığımızda yaparak yaşayarak öğrenmelerini destekleyecek bu ortamlarda, insanlar, hayvanlar ve doğa için ağaçların önemi hakkında onlarla konuşarak hayvanlara destek olabilecekleri biçimde ürünler oluşturduk.

Bilgilerini beceriye dönüştüren meraklı miniklerimizle bilim eğitimi programı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.