Şampiyon Öğrencilerimiz Önokul Öğrencilerimizle “Basketbol Gösterisi”nde Buluştu.

07 Ocak 2022

Ankara şampiyonluğu ve Ankara 2.liğine imza atarak bizlere büyük gurur yaşatan Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Genç Kız ve Genç Erkek Basketbol Takımlarımız ile Önokul 5 Yaş grubu öğrencilerimize yönelik basketbol gösterisini 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirdik.

Önokul öğrencilerimizin büyük coşkuyla izlediği ve zaman zaman katıldığı eğlence dolu gösteride; lise öğrencilerimiz basketbol becerilerini sergilemenin yanı sıra spor koordinatörümüz rehberliğinde erken yaşlarda spora başlamanın önemini anlatılar.

Önokul Velilerimizi “Uluslararası Bakalorya (IB)İlk Yıllar Programı” ile İlgili Bilgilendirdik.Önokul 3-4 Yaş Öğrencilerimizden Beceri Dolu Açık Sınıf Günleri