ÖNOKULDA UZAKTAN EĞİTİM GÜNLERİNDE VELİ PAYLAŞIM TOPLANTILARIMIZ

17 Nisan 2020

COVID-19 pandemisi nedeniyle “Zorunlu Evde Kalma” döneminde çalışmalarımızı ve toplantımızı tüm hızıyla evlerimizden yürütüyoruz.

Önokul öğrencilerimiz için farklı bir deneyim olan uzaktan eğitim günlerinde, çocuklarımız ve velilerimizin yaşadıklarına dair sorulardan oluşturduğumuz “Erken Çocukluk Döneminde Hayatı Eve Sığdırmak” adlı internet seminerimizi Akademik Danışmanımız Dr. Özlem Ersoy ve Rehber Öğretmenimiz Tuğçe Küçük’ün katılımıyla 17 Nisan Cuma günü gerçekleştirdik.

İnternet seminerimizde küçük yaştaki öğrencilerimizin sürece uyumu, bu durumun çocuklar üzerindeki etkileri ve uzaktan eğitimde anne-babanın rolü gibi konuları velilerimizle paylaştık. Soru-cevap biçiminde yürüttüğümüz internet seminerimizde velilerimizle birlikte bir ilki yaşamanın heyecanını paylaşmış olduk.