ÖNOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ YILI MUTLULUKLA KARŞILADILAR

31 Aralık 2019

Yeni yıl kapsamında önokulda birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.  Öğrenciler ailelerine vermek üzere kendi çabalarıyla yeni yıl kartları hazırladılar. Postaneye giderek bu kartları postaya verdiler. Sınıf kapılarını ve koridorları çam ağaçları, kar ve kardan adamlarla süslediler. Kendileri için yeni yıl şapkaları hazırladılar. Şarkılar öğrendiler, hikayeler dinlediler.

Kıyafet balosuna tüm öğrenciler ilginç ve şık kıyafetlerle katıldılar. Önce kostümleriyle anı olması için fotoğraf çektirdikten sonra düzenlenen defilede kostümlerini tanıtma olanağı buldular. Daha sonra öğretmenleri eşliğinde yapılan yarışmalar ve danslarla doyasıya eğlendiler.

Okula gelen animatörler eşliğinde yine eğlencenin tadını çıkaran öğrenciler, şarkılar ve konfetiler eşliğinde yeni yıl pastası yediler.