Önokul Öğrencilerimiz ile Yeni Yılı Eğlenceli Etkinliklerle Kutladık.

06 Ocak 2022

Önokulumuzda birbirinden renkli etkinliklerle şölene dönüşen yeni yıl kutlama etkinliklerimizi 26-31 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Kıyafet balosunda renkli kostümleri ile fotoğraf çektiren öğrencilerimiz hazırladıkları bir defilede de kıyafetlerini yakından tanıttılar. Öğretmenlerinin rehberliğinde yaptıkları yarışma ve danslarla da eğlenceli bir gün geçirdiler.

3-4 yaş ve hazırlık grubu öğrencilerimizle yaptığımız pasta kesimini ise pinyata etkinliği izledi. Her yaş grubunda birbirinden farklı pinyataların patlatıldığı eğlencede; pinyataların içinden çıkan hediyeler öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Bilim Eğitimi Projesinde Geri Dönüşümün Önemini KavradıkÖnokul Velilerimizi “Uluslararası Bakalorya (IB)İlk Yıllar Programı” ile İlgili Bilgilendirdik.