Önokul 3-4 Yaş Öğrencilerimizden Beceri Dolu Açık Sınıf Günleri

12 Ocak 2022

Önokul 3-4 yaş öğrencilerimizin öğretmenleri rehberliğinde edindikleri becerileri sergiledikleri açık sınıf günü etkinliklerimizi, çevrim içi olarak 10 Ocak 2022 tarihinde velilerimizle buluşturduk.
Türkçe ve İngilizce söyledikleri şarkılardan danslara, dramadan orf gösterilerine kadar öğrencilerimizin yer aldığı birbirinden renkli pek çok etkinlik; velilerimiz ile çevrim içi buluşma öncesi kaydedildi.
Öğrencilerimizin özverili çalışmalarından oluşan beceri dolu rengârenk gösterilerinden oluşan çalışmaları, çevrim içi buluşmada velilerimiz tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

Şampiyon Öğrencilerimiz Önokul Öğrencilerimizle “Basketbol Gösterisi”nde Buluştu.Okul Öncesi Aday Velilerimiz ile Çevrim İçi Tanıtım Toplantısında Buluştuk