BÜYÜKANNE VE BÜYÜKBABALARIMIZLA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİK

16 Mart 2019

“Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında önokul öğrencilerimizin büyükanneleri ve büyükbabalarını 11-15 Mart 2019 tarihleri arasında konuk ettik.

Minik öğrencilerimiz, ailelerinin en büyük destekçileri büyükanne ve büyükbabaları için hazırladıkları dans, drama, müzik ve İngilizce becerilerini heyecanla sergilediler. Aile büyüklerine duydukları saygı ve sevgi bağını güçlendirmek ve onlarla hoşça zaman geçirmek amacıyla hazırladıkları drama gösterisinde büyükanne-büyükbaba-anne-baba gibi rollere bürünen öğrencilerimiz sahip oldukları yeteneklerini sahnede sergilediler.

Önokul öğrencilerimizin heyecanla sergiledikleri bu becerileri büyüklerine hem duygu dolu anlar hem de gurur yaşattı. Etkinliklerin ardından büyükanne ve büyükbabalarına çiçek veren minikler, büyükleriyle olmanın sevincini yaşadılar.