29 EKİM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADIK

28 Ekim 2019

Önokul 2,3, 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerimiz ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz törende coşkuyla kutladık.

Öğrencilerimizin içtenlikle okudukları İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz, okul müdürümüz Neşe Sayın’ın Cumhuriyetin getirdiği yenilikleri anlatması ile sürdü. Ardından tüm yaş gruplarında öğrencilerimiz törene özel hazırladıkları etkinliklerini birbirlerine keyifle sundular. Etkinliklerde 3 yaş grubu öğrencilerimizin ponponlarla ettikleri danslara, 4 yaş grupları dans ve koro şarkıları ile eşlik etti. 5 yaş grubu öğrencilerimiz ise cumhuriyet konulu piyes, şarkılar, halk oyunları, orff etkinliği ve  vals yaparak cumhuriyet coşkusuna ortak oldular. Etkinliğin sonunda tüm öğrencilerimiz en güzel bayram olan Cumhuriyet bayramını İzmir marşı eşliğinde kendilerine armağan edilen Türk bayraklarıyla kutladılar.