/Yaz Okulu
Yaz Okulu 2019-07-14T00:45:11+03:00

Yaz Okulu

2019 YAZ OKULU KAYITLARIMIZ KAPANMIŞTIR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

DÖNEMLERİMİZ

Fiyatlara günde 3 öğün yemek, servis hizmeti ve KDV dahildir.

Yaz okulumuz; 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf, 4. sınıf ve 5. sınıfta okuyan öğrencileri kapsamaktadır.

1.DÖNEM
7-10 YAŞ:

2.DÖNEM
 –
7 – 10 YAŞ:

3.DÖNEM
 –
7 – 10 YAŞ:

KAYIT BAŞLANGIÇ TARİHLERİ

Arı Okulları Öğrencileri İçin Kayıt Başlangıç Tarihi:

Diğer Okullardan Gelen Öğrenciler İçin Kayıt Başlangıç Tarihi:

Önemli Not*: Kayıtlar kontenjan dahilinde alınacaktır. Diğer okullardan katılacak öğrenciler için lütfen yaz okulu müdürlüğünü arayarak kontenjan bilgisi alınız.

Tel: 0312 286 85 85 / 1145

Arı Yaz Okulu etkinliklerimiz

Yaz okulumuzda, 7 – 11 yaş grubu öğrencilerine hizmet vermekteyiz.

* Sportif Etkinlikler

Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol, Okçuluk, Voleybol, Binicilik, Bisiklet Eğitimi, Badminton, Step, Masa Tenisi.

* Kültürel, Sanatsal ve Diğer Etkinlikler

Kinect Brain Games, Digital Bees, Bee a Cook, Bee a Singer, Yaratıcı Sanatlar, Müzik, Resim, Yarışmalar, Dönem Sonu Partileri.

* 11 yaş grubu için Kodlama, 3D Modelleme ve Robotik Eğitimi

Programa tüm etkinlikler dahildir, seçmeli ders bulunmamaktadır.

1996 yılından itibaren her yaz okulumuzun uzman eğitici ve antrenör kadrosuyla 7-11 yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sunan yaz okulumuzda, öğrencilerimizin eğlenceli bir tatil süreci geçirmelerini ve onların sosyal bireyler olarak yetişmelerini amaçlamaktayız.

Arı Yaz Okulunda öğrencilerimizin;

• Yoğun geçen bir öğretim yılının ardından eğlenerek zaman geçirmelerini,
  • Düzenli bir biçimde spor yapmalarını,
  • Sanatla iç içe olmalarını,
  • Farklı fiziksel, sosyal, sanatsal beceriler kazanmalarını,
  • Zengin öğrenme ortamlarında ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini,
  • Arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını,
  • Takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını,
  • Zamanlarını planlamayı öğrenmelerini,
  • Beslenme alışkanlıklarını düzenlemelerini,
  • Paylaşım bilinçlerini arttırmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz.

Hafta içi her gün 08.30 – 17.00 saatleri arasında açık olan yaz okulunda öğrencilerimizi, belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırmaktayız. Sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikleri, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak gerçekleştirmekteyiz. Etkinliklerimizi, konusunda uzman eğitici ve antrenörler gözetiminde yürütmekte ve her gruptan sorumlu olan bir öğretmenimizi gün boyu öğrencilerimizin yanında bulundurmaktayız.

Yaz okulunda öğrencilerimize her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği servisi yapmaktayız. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocukların günlük kalori ve besin ögesi gereksinimleri göz önüne alınarak belirlediğimiz menüleri, hijyen kurallarına uyarak, okulumuzun tesislerinde hazırlamaktayız.

Öğrencilerimizin rutin sağlık kontrollerini okul doktorumuz ile yapmaktayız. Ayrıca, tüm gün hemşire ve öğlenleri okul doktorumuz ile sağlık hizmeti vermekteyiz.

Tüm etkinliklerimizi, Arı Okulları Eğitim Kampüsünde yapmaktayız. Böylelikle öğrencilerimiz ile güvenli bir ortamda, gün içinde şehir trafiğinde zaman kaybetmeksizin etkinliklerimizi sürdürebilmekteyiz.

DONANIMLI VE GÜVENLİ ÖĞRENME ORTAMLARIMIZ

Çocuk Havuzu, Olimpik Yüzme Havuzu, Açık-Kapalı Basketbol Sahaları, Binicilik Alanı, Spor Salonları, Çim Futbol Sahası, Sinema Salonu, Yaratıcı Sanatlar Atölyeleri, Çocuk Parkı, Masa Tenisi Mekanları, İnternet Odaları, Jimnastik Salonu, Satranç Odası, Müzik Odası.

WordPress Image Lightbox Plugin