///Kayıt Bilgileri
Kayıt Bilgileri 2018-01-24T14:39:34+00:00

Kayıt Bilgileri

9. SINIF EĞİTİM BURSLARI
  • Sıtkı ALP Eğitim Vakfınca (SAEV) Türkiye genelinde ortaokulların 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan sınavda başarılı olanlara, Özel Arı Anadolu Lisesindeki öğrenimleri süresince “Üstün Başarı Bursu” adı altında karşılıksız %100 eğitim bursu verilecektir.
KAYIT BİLGİLERİ
  • Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ile dengi resmi okul yönetmeliği hükümleri uygulanacaktır.
    Ancak;
    9. Sınıflara öğrenci kaydı;
    –  Öncelikle aynı kurucuya ait ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin kaydı yapılır.
    – Kontenjanın dolmaması durumunda; Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenleyeceği Merkezi Sınavla kontenjan dâhilinde öğrencilerin kaydı yapılır.
NAKİLLER

• Özel Arı Fen Lisesinin 9, 10, 11 ve 12.sınıflarına okul yönetimi ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisince yapılacak tanıma çalışması dikkate alınarak kaydı yapılır.
KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

• Yerleştirme Sonuç Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 4 adet Öğrenci Fotoğrafı