Kurucumuz 2018-08-29T15:14:05+00:00

Kurucumuz

Sıtkı ALP

Sayın Velilerim, Arı Okullarının Değerli Öğretmen Kadrosu ve Çalışanları, Değerli Mezunlarım ve Sevgili Öğrencilerim,

1969 yılında Arı dershanesini açarak temelini attığımız Özel Arı Eğitim Kurumlarını yarım asıra ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Özel Arı Eğitim Kurumları çatısı altında, Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde ve “Türk Milli Eğitim Sistemi”nin rehberliğinde 1984 yılında Özel Arı Okullarını kurduk. Bugün her yaş düzeyindeki öğrenciye eğitim-öğretim olanağı sunan bir kurum olarak eğitim hizmetlerimize devam ediyoruz. Okul öncesi dönemden başlayan eğitim-öğretim sürecimiz 20 yılı aşkındır Çankaya Üniversitesi ile yükseköğretime, enstitülerle ve sürekli eğitim merkezi ile yaşam boyu öğrenmeye kadar uzanıyor.

Arı Okulları olarak, sürekli öğrenen ve gelişen, etik, ilkeli ve güvenilir bir eğitim kurumu olarak başarılı ve deneyimli öğretim kadromuz rehberliğinde, dijital çağa uygun biçimde yapılandırdığımız nitelikli öğrenme ortamlarımızda,  öğrenci merkezli ve etkileşimli eğitim programlarımız, çağdaş ve özgün öğretim modelimiz, uluslararası ölçünlü yabancı dil öğretimimiz, sürdürülebilir bir gelecek için yürüttüğümüz bilim eğitimi çalışmalarımız ve projelerimizle küresel yaşam değerlerine sahip bireyler yetiştiriyoruz. Sevgi, güven ve başarı ilkemiz doğrultusunda eğitim-öğretim yaparken velilerimizin desteğini de her zaman yanımızda hissediyoruz.

Kuruluşumuzdan beri ulusal ve küresel platformlarda, akademik alanın yanı sıra bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da sayısız başarıya imza attık ve her geçen yıl başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. Bu sayede, “Arı Kültürü”yle yetişen ve “Arı” adını ulusal ve uluslararası başarılarıyla duyuran mezunlarımızla gururlanıyoruz.

35. yılımızda da ülkemizi geleceğe en iyi biçimde taşıma inancı ve kararlılığı ile başladığımız eğitim-öğretim yılının Arı Okullarına ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini dilerim.

Sıtkı ALP
Arı Okulları Kurucusu