Kurucumuz 2019-07-30T17:02:05+03:00

Kurucumuz

Sıtkı ALP

Sayın Velilerim, Arı Okullarının Değerli Öğretmen Kadrosu ve Çalışanları, Değerli Mezunlarım ve Sevgili Öğrencilerim,

1969 yılında Arı dershanesini açarak temelini attığımız Özel Arı Eğitim Kurumlarının yarım asırı aşan öncü eğitimcilik hizmetlerinin gururunu yaşıyoruz. Özel Arı Eğitim Kurumları çatısı altında, Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde ve “Türk Milli Eğitim Sistemi”nin rehberliğinde 1984 yılında kurduğumuz Özel Arı Okullarının 35. eğitim-öğretim yılını geride bıraktık.  Bugün eğitim kurumlarımızda her yaş düzeyindeki öğrenciye eğitim-öğretim olanağı sunuyoruz. Okul öncesi dönemden başlayan eğitim-öğretim hizmetlerimiz, 20 yılı aşkındır Çankaya Üniversitesi ile yükseköğretime, enstitülerle ve sürekli eğitim merkezi ile yaşam boyu öğrenmeye kadar uzanıyor. Yine 1996 yılından beri Sıtkı Alp Eğitim Vakfının bursları ile başarılı öğrencileri desteklemeye devam ediyoruz.

Arı Okulları olarak, ”sürekli öğrenen bir kurum olma” ilkesi doğrultusunda kendini mesleğine adamış, öğrencilerini ve öğretmeyi seven, seçkin öğretim kadromuz rehberliğinde, öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle ve öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyoruz. Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkı sunan eğitim programlarımız, çağcıl ve özgün öğretim modelimiz, küresel ve yaşam boyu öğrenmeye dönük yabancı dil öğretimimiz, bilgiyi ürüne dönüştürmeye yönelik bilim eğitimi çalışmalarımız ve projelerimizle evrensel yaşam değerlerine sahip bireyler yetiştiriyoruz. Sevgi, güven ve başarı ilkemiz doğrultusunda eğitim-öğretim yaparken velilerimizin desteğini de her zaman yanımızda hissediyoruz.

Kuruluşumuzdan bu yana ulusal ve küresel platformlarda, akademik alanın yanı sıra bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında sayısız başarıya imza attık, her yıl da başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. “Arı Kültürü”yle yetişen ve “Arı” adını ulusal ve uluslararası başarılarıyla duyuran mezunlarımızla gururlanıyoruz.

36. yılımızda da ülkemizi geleceğe en iyi biçimde taşıma inancı ve kararlılığı ile başladığımız eğitim-öğretim yılının, Arı Okullarına ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini dilerim.

Sıtkı ALP
Arı Okulları Kurucusu