1.Sınıfa Kayıt 2019-02-14T22:59:32+03:00

ÖZEL ARI OKULLARI

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

İLKOKUL KAYIT  KABUL POLİTİKASI

Özel Arı İlkokuluna kontenjan dahilinde “Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ve Özel Arı İlkokulu Kurum Yönetmeliği” hükümleri doğrultusunda kayıt kabulü yapılır.
Kayıt Başvuru Süreci
1.Sınıfa Kayıt

• Özel Arı İlkokuluna kayıt önceliği Özel Arı Önokulu Hazırlık Grubu öğrencilerinindir.
  • Kontenjanda yer olması durumunda dışarıdan 2013 ve 2014 doğumlu öğrencilerin başvurusu kabul edilir.
  • Kayıt başvurusu için ilgili müdür yardımcısından telefonla randevu alınır.
  • Kayıt görüşmesine öğrenci, anne ve baba birlikte katılır.
  • Kayıt görüşmesinde PDR uzmanı tarafından öğrencinin okula hazırbulunuşluk düzeyi değerlendirilir. Velilere yönelik olarak da müdür yardımcısı tarafından eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapılır.
  • Öğrencinin hazırbulunuşluk düzeyi değerlendirme sonucu doğrultusunda kayıt hakkı elde eden veliler müdür yardımcısı tarafından kayıt işlemleri için davet edilir.
WordPress Image Lightbox Plugin