/, TÜM HABERLER/Yürekli Gençlerimiz “Eğitim Gönüllüsü” Oldu

Yürekli Gençlerimiz “Eğitim Gönüllüsü” Oldu

5. sınıf öğrencilerimizle ile bu yıl “İyilik bulaşıcıdır.” sloganıyla başlattığımız “Yürekli Gençler” toplumsal sorumluluk projemizi birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı öğretici ve eğlenceli bir şenlikle tamamladık.

Proje kapsamında öğrencilerimiz öncelikle, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı (TEGV) tanıdılar. Ve vakfın gönüllü uzmanı Ayşe Ceylan ile buluşan öğrencilerimiz, TEGV’i daha yakından tanıyıp “Eğitim Gönüllüsü” olma adına neler yapabileceklerini öğrendiler.

Yürekli Gençlerimiz, farklı kulüp derslerinden öğrencilerimiz ile iş birliği içinde hazırladıkları eğlenceli ve öğretici etkinlikleri, 29 Mayıs 2019 tarihinde TEGV öğrencileri ile coşkuyla paylaştılar. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdikleri bu etkinliklerde TEGV’de eğitim gönüllüsü olmanın mutluğunu yaşadılar.

2019-06-08T11:55:18+03:00 29 Mayıs 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin