YKS’yi Deneyimledik

Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilerimiz, sınava sayılı günler kala Çankaya Üniversitesinde düzenlediğimiz simülasyon sınavına katıldılar.

1 Haziran 2019 Cumartesi günü uyguladığımız TYT simülasyonunda öğrencilerimiz sınav binasına okul tarafından kendilerine verilen Sınav Giriş Kartı ve kimlik belgelerini göstererek girdiler.

ÖSYM kurallarına göre yapılan simülasyonun gerçek sınavlar için prova niteliğinde olduğunu belirten okul müdürümüz, öğrencilerimizin sınav deneyimlerini kazanmaları ve heyecanlarını yenmeleri adına sınavın YKS için hazırlık niteliğinde bir ön uygulama olduğunu belirtti.

Sınavın AYT ve YDT simülasyonları 2 Haziran 2019 Pazar günü yine Çankaya Üniversitesinde yapılacak.

WordPress Image Lightbox Plugin