/, TÜM HABERLER/“Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile Elektrik Üretimi” Konusunda Bilgi Edindik

“Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile Elektrik Üretimi” Konusunda Bilgi Edindik

STEAMmaker projelerimiz kapsamında “Yenilenebilir Enerji Kaynakları İle Elektrik Üretimi” başlığında, rüzgâr türbinlerinin çalışan ve elektrik üretebilen modelleri üzerinden enerji üretimi konusunda 7. sınıf öğrencilerimize yönelik 30 Eylül-11 Ekim 2019 tarihlerinde bilgi paylaşımı gerçekleştirdik.

ARGEM uzmanımız, matematik ve fen bilimleri zümre öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz motor yapıları, elektrik üretim süreci ve mantığı ile rüzgâr türbinlerinin çeşitleri konusunda ayrıntılı bilgiler edindiler. Bununla rüzgar türbinlerindeki farklılıkların verimlilikte oluşturdukları değişimleri de yaparak yaşayarak öğrenme olanağı buldular.

2019-10-11T16:18:38+03:00 11 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin