/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM, ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşmamızı Coşkuyla Gerçekleştirdik

Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşmamızı Coşkuyla Gerçekleştirdik

35. eğitim-öğretim yılımıza başlamanın gururu ve heyecanı ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılı “Yeni Öğretim Yılına Merhaba Buluşması”nı tüm Arı Ailesinin katılımıyla Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde 31 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdik. Renkli buluşma, Drama Öğretmenimiz Mesut Akpınar’ın yaptığı konuşma ile başladı.

İstiklal Marşı ve ardından okunan Arı Marşı ile süren etkinlikte, Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz tüm Arı ailesine yönelik bir konuşma yaptı. Arı Okullarının, öğrencilerini her alanda ileriye taşıyan, geliştiren, onları yükseköğretime ve yaşama en etkin biçimde hazırlayan, aynı zamanda velilerine rehberlik eden, başarılı proje ve çalışmalarıyla, ortaya koyduğu ürünlerle sektörde kalitenin belirleyicisi olan, rekabet gücü ile sektörde itici güç oluşturan bir kurum olduğunu vurgulayan Demiröz konuşmasında, “2018-2019 eğitim öğretim yılında, 1969’da Arı Dershanesi ile faaliyetlerine başlayan Arı Eğitim Kurumları’nın hizmetleri yarım asıra ulaşırken, Arı Okulları’nın da 35. kuruluş yılını yaşayacağız. Bizlere rehberlik eden akademik danışmanlarımız, eğitim – öğretim hizmetlerimizin etkin bir biçimde yürütülmesini sağlayan yöneticilerimiz, öğrencilerimizle birlikte etkin bir biçimde yürüten değerli öğretmenlerimiz, eğitim-öğretim etkinliklerimizin verimliliğini artıran koordinatörlerimiz ve uzmanlarımız, kurumsal hizmetlerimizin kalitesini artırmaya katkıda bulunan, destekleyen değerli personelimiz, memurlarımız, güvenlik görevlilerimiz, teknik elemanlarımız ve hizmetlilerimizle biz büyük ve güçlü bir ekibiz.” dedi.

Arı Okullarında 10 ve 30. hizmet yılını dolduran çalışanlarımıza Kurucumuz Sıtkı Alp plaketlerini takdim etti. Ayrıca  müzik dinletisi etkinliğe renk kattı.