/, TÜM HABERLER/Yazar Sema Yahşi İle “Atatürk” Konulu Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

Yazar Sema Yahşi İle “Atatürk” Konulu Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

“İyi ki Doğdun Atatürk’üm” adlı bilim eğitimi projemiz kapsamında “Şampiyon” kitabının yazarı Sema Yahşi’yi 2.sınıf öğrencilerimiz ile 5 Kasım 2018 tarihinde okulumuzda konuk ettik.

Etkinlik öncesi Ata’mızı anlatan bu değerli kitabı okuyan öğrencilerimiz kitabın incelemesini de yaptılar. Etkinlikte yazar Yahşi ile bir araya gelen öğrencilerimiz Ata’mızın çocukluk dönemi ve yardımsever kişiliği üzerine keyifli bir söyleşide bulundular. Öğrencilerimiz bu keyifli söyleşinin ardından kitaplarını da ünlü yazara imzalatma olanağı buldular.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili öğrencilerimize bilgi dolu yeni bir pencere açan ve onların bilim eğitimi projelerine katkı sunan Yazar Sema Yahşi’ye öğrencilerimize yaşattığı eşsiz bir söyleşi deneyimi için teşekkür ederiz.

2018-11-06T17:09:50+00:00 5 Kasım 2018|ARI İLKÖĞRETİM, TÜM HABERLER|